Flexibel werken & lekker verdienen. Bijbaan Beveiliger op Schiphol!

Voor eerste- en tweedejaars studenten HBO/WO hebben wij de ideale bijbaan. Als luchthavenbeveiliger op Schiphol kun je je diensten zeer flexibel indelen. Je kunt zo vaak werken als je wilt én je hebt een zeer verantwoordelijke rol die goed staat op je CV!

Jouw ideale bijbaan vind je op Schiphol

Als Student Beveiliger op Schiphol werk je zo flexibel als je zelf wilt. Werken wanneer je studie het toelaat en extra uren maken als je je wintersport of festivalzomer moet financieren. Je verdient lekker. Standaard al ruim 10 euro per uur, maar als je in de nachten of avonden werkt, kan dit nog flink oplopen door de onregelmatigheidstoeslag. Bovendien is Luchthavenbeveiliger op Schiphol een aansprekende bijbaan die gastvrijheid, discipline en verantwoordelijkheid vereist. Een waardevolle aanvulling op je CV!

Flexibel werken in een internationale omgeving

Dit is wat je gaat doen als student Luchthavenbeveiliger

Als Luchthavenbeveiliger bij I-SEC werk je bij de Centrale Veiligheidscheck van Schiphol. Het controlepunt waar alle zakelijke reizigers en vakantiegangers gecontroleerd worden voordat ze het beveiligde deel van de luchthaven mogen betreden. Jij speelt hier een hele belangrijke rol.

Reizigers informeren en adviseren

Observeren en waarnemen

Handbagage controleren

 Fouilleren en controleren

Begeleiden bij securityscan

Snelheid van het controleproces bevorderen

Bedienen van scanapparatuur

Naleven van de veiligheidsprocedure

Dit is wat we je bieden

We hebben de bijbaan gecreëerd die perfect aansluit op de wensen en mogelijkheden van studenten. Goede verdiensten, flexibiliteit en uitdagend werk.

10,17 euro per uur

Extra verdienen in avond en nacht

Flexibele werktijden

Jaarcontract

Werkervaring die goed staat op je cv

Gratis opleiding tot beveiliger

Meer werken als je extra geld nodig hebt

Internationale werkomgeving

Inclusief training en opleiding

Om te kunnen starten in je rol als Luchthavenbeveiliger moet je eerst de Basic Aviation Security Training volgen. Binnen een paar dagen wordt je klaargestoomd voor Schiphol. Daarna kun je aan de slag en ga je binnen een jaar je diploma Beveiliger II halen. Dit vereist de nodige zelfstudie. Onze ervaring is dat dit voor HBO en WO studenten goed behapbare stof is en het diploma met wat inspanning eenvoudig behaald kan worden.

Samenwerken met je vrienden en studiegenoten. Het kan bij I-SEC!

Werken als beveiliger op Schiphol is leuk. Nog leuker wordt het als je het samen met je vrienden, studie- of clubgenoten kunt doen. Wij vinden het geweldig als je vrienden aandraagt of met meerdere mensen gelijk aanmeldt.

Screening door Justitie en AIVD

Veiligheid staat centraal bij de rol van Luchthavenbeveiliger. Je krijgt een zeer grote verantwoordelijkheid en reizigers en collega's moeten er zeker van zijn dat jij volledig te vertrouwen bent. Daarom stellen we de eis dat je van onbesproken gedrag bent. Een grondige check door AIVD én Justitie maakt deel uit van het selectieproces.

Werknemers staan bij I-SEC op de eerste plaats

I-SEC is de grootste luchthavenbeveiliger van Nederland. Met 1.500 collega's zorgen we voor de veiligheid van miljoenen reizigers. Je werkt bij I-SEC samen met andere studenten, maar ook met vaste medewerkers.

Jeroen van 't HofLeiden

“Naast mijn studie Psychologie in Leiden heb ik twee jaar als Luchthavenbeveiliger gewerkt. Ideaal te combineren met mijn studie en het verdiende lekker.”

Francine VeltkampAmsterdam

“Superleuke bijbaan. Werken op Schiphol geeft energie en is altijd anders. Wat fijn is is dat je zoveel kunt werken als je wilt. In de zomer is dat vooral fijn met alle festivals.”

Daan van OordAmsterdam

“Vanaf huis sta ik binnen 20 minuten op mijn werkplek op Schiphol. Ik werk graag in de avonden en nachten. Dat tikt lekker aan op mijn bankrekening. Voor mij een ideale baan.”

Ivar BerkenboschLeiden - Universiteit Leiden

“Leerzame en relevante bijbaan. Veel contact met hele verschillende mensen en nationaliteiten vind ik erg leuk. En natuurlijk dat ik hiermee in korte tijd mijn wintersport bij elkaar kan verdienen.”

Hoe werkt de procedure?

1

Solliciteren

Laat ons weten wie je bent
2

Selectiedag

We gaan met je in gesprek en testen je geschiktheid
3

Screening

AIVD en Justitie checken je achtergrond
4

Basistraining

Met de Basic Aviation Security Training stomen we je klaar voor Schiphol
5

Gefeliciteerd! Je kunt aan de slag

Heb je je training gehaald, dan kun je direct van start op Schiphol

Solliciteer vandaag nog en ga snel aan de slag op Schiphol!

Laat je gegevens achter en wij sturen je via de mail de volgende stap in het sollicitatieproces.

Ben je geregistreerd bij een HBO- of WO-instelling?

JaNee

Stuur mij een link naar deze pagina via e-mail
Stuur link via Whatsapp

Vragen over de bijbaan Luchthavenbeveiliger?

Heb je nog vragen over de vacature Luchthavenbeveiliger? Neem contact op met Sihem, Irma of Manon via
T. 020 - 71 58 9 00 of stuur een e-mail.

Over I-SEC

I-SEC Nederland maakt deel uit van een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de beveiliging van luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. In Nederland dragen wij zorg voor de beveiliging van onze nationale luchthaven Schiphol. Je vindt onze luchthavenbeveiligers bij de controles van al het personeel dat op de luchthaven werkt en bij de Centrale Securitycheck waar alle passagiers en alle handbagage gecontroleerd worden.

Hoofdkantoor op Schiphol Oost

Actief in 8 landen

1.500+ medewerkers in Nederland

56% man – 44% vrouw

33

Gemiddelde leeftijd

Best presterende werkgever in luchtvaartbeveiliging

Kom jij flexibel werken op Schiphol als luchthavenbeveiliger?

Solliciteer vandaag en begin snel met serieus bijverdienen!