Word Luchthavenbeveiliger op Schiphol

Als Luchthavenbeveiliger bij I-SEC ben je verantwoordelijk voor de controle van passagiers en handbagage bij de Centrale Veiligheidscheck van Schiphol. Jij verwelkomt de passagiers op een gastvrije manier en begeleidt ze door de veiligheidscheck.

Werken in een internationale omgeving

Werken als beveiliger op Schiphol is bijzonder. Op één van de grootste luchthavens ter wereld arriveren en vertrekken iedere dag ruim 200.000 (!) zakelijke reizigers en vakantiegangers uit meer dan 200 verschillende landen. Dat geeft het werk op de meest internationale plek van Nederland een uniek karakter. Als luchthavenbeveiliger ben je het visitekaartje van Schiphol en Nederland. Vanuit deze gastvrije rol ben je tegelijkertijd scherp en alert om actief bij te dragen aan de veiligheid van al deze mensen. Ben jij uit het juiste hout gesneden om deze verantwoordelijke rol te vervullen?

Verantwoordelijk voor een veilige reis

Dit ga je doen in je nieuwe baan als Luchthavenbeveiliger

Als Luchthavenbeveiliger bij I-SEC ga je werken bij de Centrale Veiligheidscheck van Schiphol. Het controlepunt waar alle zakelijke reizigers en vakantiegangers gecontroleerd worden voordat ze het beveiligde deel van de luchthaven mogen betreden. Jij speelt hier een hele belangrijke rol.

Reizigers informeren en adviseren

Observeren en waarnemen

Handbagage controleren

 Fouilleren en controleren

Begeleiden bij securityscan

Snelheid van het controleproces bevorderen

Bedienen van scanapparatuur

Naleven van de veiligheidsprocedure

Dit is wat we je bieden

Onze mensen zijn belangrijk. En dat laten we ook graag tot uiting komen in de beloning en in de ontwikkelmogelijkheden die we bieden:

Ervaren collega’s en prettige werksfeer

Opleiding tot Luchthavenbeveiliger (MBO-Beveiliger II)

Direct een jaarcontract

Goed salaris en eindejaarsuitkering

Volgen van extra trainingen

Ruime doorgroei-mogelijkheden

Fit & Gezond coaching

Werken in een internationale omgeving

Wij leiden je op tot professioneel beveiliger.

I-SEC is een werkgever die mensen kansen biedt. Daarom hoef je bij ons niet te beschikken over werkervaring of diploma's. Als jij iemand bent die altijd zijn afspraken nakomt, zijn taken serieus neemt en vriendelijk en gastvrij is, dan maken wij heel graag kennis met je. Bij I-SEC krijg je de kans je te ontwikkelen en je diploma's te halen terwijl je tegelijkertijd leuk, spannend en verantwoordelijk werk doet in een internationale omgeving.

Flexibel, verantwoordelijk en veeleisend werk. Kun jij het aan?

Let op! Luchthavenbeveiliger is een verantwoordelijke en soms zware baan. Werktijden kunnen sterk verschillen en van jou wordt verwacht dat je je hele dienst scherp en alert bent. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat je vaak met wisselende collega's werkt. Dat is heel erg leuk, maar het moet je natuurlijk wel liggen.

Zorgvuldige screening

Veiligheid staat centraal bij de rol van Luchthavenbeveiliger. Je krijgt een zeer grote verantwoordelijkheid en reizigers en collega's moeten er zeker van zijn dat jij volledig te vertrouwen bent. Daarom stellen we de eis dat je van onbesproken gedrag bent. Een grondige check door AIVD én Justitie maakt deel uit van het selectieproces. Zo zorgen we ook voor jouw veiligheid.

Werknemers staan bij I-SEC op de eerste plaats

I-SEC is de grootste luchthavenbeveiliger van Nederland. Met 1.500 collega's zorgen we voor de veiligheid van miljoenen reizigers. Bij I-SEC staan onze mensen voorop. Iedereen mag meepraten en meedenken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Sabrina Geluk (29)Amsterdam

“Schiphol heeft altijd iets bijzonders. De sfeer is heel internationaal en het bruist. Voor mij een hele fijne plek om te werken. En de collega's zijn heel gezellig.

Anouk LelyAmsterdam

“Ik werk sinds 2012 voor I-SEC, ontzettend fijne werkgever!”

Joke Westerveld-bakkum (27)Diemen

“I-SEC is een fijne werkgever. Ik ben nu langer dan een jaar in dienst en nu ontstaan er allerlei mogelijkheden zoals contracturen en neventaken.”

Natasja Bunnik (24)Amsterdam

“Je komt hier mensen uit alle landen van de wereld tegen. Ik vind het leuk om ze op een vriendelijke manier te ontvangen. Je bent toch een beetje het visitekaartje van Nederland”

Esther Daalman (30)Amstelveen

“Het leukste vind ik hier het samenwerken met de collega's. De sfeer is goed en je werkt echt samen als team”

Angela York (25)Amsterdam

“Ik had mijn opleiding niet afgerond en nu ben ik toch gediplomeerd beveiliger geworden. Heel fijn dat ik deze kans heb gekregen bij I-SEC”

Hoe werkt de procedure?

1

Solliciteren

Laat ons weten wie je bent
2

Doe de online test

We testen of de functie bij je past
3

Selectiedag

We gaan met je in gesprek en testen je geschiktheid
4

Screening

AIVD en Justitie checken je achtergrond
5

Basistraining

Met de Basic Aviation Security Training stomen we je klaar voor Schiphol
6

Gefeliciteerd! Je kunt aan de slag

Heb je je training gehaald, dan kun je direct van start op Schiphol

Is Luchthavenbeveilger bij I-SEC op Schiphol een baan voor jou?

Wacht niet te lang met solliciteren! Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Hoe eerder je solliciteert hoe groter je kans!

Vragen over de vacature Luchthavenbeveiliger?

Heb je nog vragen over de vacature Luchthavenbeveiliger? Neem contact op met Irma of Manon via
T. 020 - 71 58 9 00 of stuur een e-mail.

Doorgroeien

Alles is mogelijk bij I-SEC!

Op vrijwel alle posities in de organisatie van I-SEC werken mensen die zich binnen onze organisatie hebben ontwikkeld. Op alle niveaus vind je mensen die ooit bij ons zonder diploma binnen kwamen.
Vanuit de functie luchthavenbeveiliger kun je - stapsgewijs - doorgroeien naar de volgende posities:

Teamleader

Customer teamleader

Duty manager

Staffuncties hoofdkantoor

Over I-SEC

I-SEC Nederland maakt deel uit van een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de beveiliging van luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. In Nederland dragen wij zorg voor de beveiliging van onze nationale luchthaven Schiphol. Je vindt onze luchthavenbeveiligers bij de controles van al het personeel dat op de luchthaven werkt en bij de Centrale Securitycheck waar alle passagiers en alle handbagage gecontroleerd worden.

Hoofdkantoor op Schiphol Oost

Actief in 8 landen

1.500+ medewerkers in Nederland

56% man – 44% vrouw

33

Gemiddelde leeftijd

Best presterende werkgever in luchtvaartbeveiliging

Is Luchthavenbeveiliger bij I-SEC op Schiphol een baan voor jou?

Wacht niet te lang met solliciteren! Er zijn beperkt aantal plaatsen. Hoe eerder je solliciteert hoe groter je kans!

Solliciteer direct
Stuur mij een link naar deze pagina via e-mail